sv Charlois scoort voor clubkas tijdens Nationale Belmaanden 2018!

Beste clubleden,

sv Charlois heeft al heel lang de wens om een mooiere kantine te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk bijdragen in de faciliteiten, in de conform en in de uitstraling van de vereniging. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij!

Op zowel donderdag 25 januari als 29 januari 2018 tussen 18:30 en 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij en direct onze club te steunen! Een lot kost € 13,50.  Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotprijs van € 13,50 gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we allemaal kunnen genieten van een betere en mooiere kantine. Daar gaan we samen toch voor? Ook verloot sv Charlois 10 Derbystar ballen onder de aangekochte loten en wint het team met de meeste loten een leuke prijs.