Charlois (za) pakt Rockanje in

door Wim van Winden

De Charloissers  gingen van vandaag  naar badplaats Rockanje voor de wedstrijd van Rockanje 1 – sv Charlois 1. In de 4e minuut werd het spel een tijdje onderbroken voor een uit de kom geschoten vinger van de keeper van Rockanje die weer rechtgetrokken werd door de verzorgster van sv Charlois. Na een minuut of 8 kon de wedstrijd weer hervat worden en na 10 minuten werd de keeper van Charlois bijna verrast door een afstand schot

Maar kon het projectiel keren. In de 16e minuut een afstand schot van Raymond  Verschoor die de keeper uit de bovenhoek pakte. In de 18e  minuut was het dan toch raak na een voorzet vanaf de linkerkant schoot Celsius Grant de bal beheerst binnen 0-1. 23ste  minuut een schitterende aanval  van  charlois die over 3 schijven ging Joey Heinsbroek – Michel Feenstra en Raymond Verschoor die de aanval  0-2 afronden. 26 ste minuut kreeg Selim Su van Rockanje de bal net over middellijn  en zag dat de  keeper van Charlois Linber van der Horst  te ver voor zijn goal stond. En schoot op de goal maar die belande helaas voor Rockanje op kruising paal en lat. Dario Lara Olaya verliet in de 38 ste minuut zijn verdediging en trok mee ten aanval en op snelheid spurtte hij langs zijn tegenstander en scoorde de  0-3.

De 51 ste minuut brak aan en weer werd er een schitterende aanval opgezet door Charlois  die weer op beheerste wijze werd afgerond door Celsius Grant 0-4. Raymond  Verschoor probeerde in de in de 55 ste minuut 1 van zijn befaamde afstandschoten en scoorde de 0-5 binnen. Na 57 minuten werd de trainer weggestuurd van Rockanje na herhaaldelijk aanmerkingen op scheidsrechter Sinke. De 75 ste minuut scoorde de ingevallen Chelly Martina na een voorzet vanaf de rechterkant voor de 0-6   sv Charlois legde een zeer behoorlijke partij op de mat In de verder sportieve wedstrijd.