Han Steenbeek stopt met schrijven wedstrijdverslagen

Han zegt:
Na bijna 25 jaar vind ik het wel genoeg geweest om verslagen te schrijven. Voorheen natuurlijk de zondag en de laatste jaren ook nog eens de zaterdag. Ik vond het leuk om als laatste een ‘derby’ verslag te doen en dat met winst. Het zou leuk zijn als iemand of meerderen verslagen gaan maken. Eenieder vindt dat altijd leuk. Supporters, spelers enz.
Wat betreft foto’s zal ik deze zo nu en dan nog maken. Voor mij geen verplichting meer, zoals weleens gedacht wordt, maar als ik geen zin meer heb om te kijken, met koud weer of andere weersomstandigheden, kan ik lekker binnen blijven 🙂
P.S.
Zal nog wel voor zover mogelijk de ‘blaadjes’ (voorbeschouwing) vooraf van de za en zo dit seizoen maken.

Bij deze dan ook een oproep om het stokje van Han over te nemen.
Wij zoeken een vrijwilliger die de verslagen maakt van de za en zo, uiteraard zijn andere verslagen ook welkom.

Op die manier kunnen we de website en journaal levendig houden.

Voel je je geroepen neem dan contact op met Marcel van Olffen email: molffen@gmail.com

sv Charlois is een club voor en door vrijwilligers.