ROBEY LADIES CUP prooi voor Maasdijk

De tweede editie van de ROBEY LADIES CUP is gewonnen door Maasdijk. Met goed voetbalweer, leuke teams en de aanwezige bezoekers de opmaak voor een fantastische dag. In twee poules van 4 teams werd er gestreden voor een mooie rangschikking voor de kruisfinales, waarbij de finale gespeeld werd door VV Maasdijk en Xerxes DZB.

Op het drukbezochte sportpark van sv Charlois, dat voor de tweede keer gastheer was van dit mooie damestoernooi, nam de jonge maar zeer talentvolle ploeg van Xerxes DZB de leiding maar was het uiteindelijk Maasdijk dat met 1-2 te sterk bleek.

Nadat alle teams een heerlijke bbq hadden genuttigd werd er overgegaan tot de prijsuitreiking. En dat het vandaag ergens om ging bleek daar ook maar weer. Zo ging nummer 3 AGE-GGK er met een cheque t.w.v. € 500,00 vandoor, runner-up Xerxes DZB met een cheque van € 800,00 en winnaar Maasdijk mag maar liefst € 1.750,00 besteden bij Robey Sportswear. Hierna werd de avond vervolgd met DJ Smooth, die tot laat in de avond voor de muziek zorgde.

De toernooileiding dankt alle vrijwilligers, deelnemers en Robey Sportswear voor het beschikbaar stellen van deze fantastische prijzen. sv Charlois kijkt uit naar een nog succesvollere 3de editie!