Charlois (za) verliest thuis van Binnenmaas

Thobi van Driel

Op 21 april de belangrijke wedstrijd tegen Binnenmaas. De runner up in de 3e klasse is een lastige tegenstander hetgeen in het verloop van de wedstrijd duidelijk is gebleken.

Vanaf het begin had Binnenmaas het betere van het spel wat in het restant van de wedstrijd zich heeft voortgezet. In de 2e minuut al een aanval die met de nodige moeite tot corner werd verwerkt. Dat onze verdediging het moeilijk zou krijgen, bleek al snel want in de 8e minuut weer een goede aanval die resulteerde in 0-1. De tegenstoten van Charlois waren slechts speldenprikken met een schot tegen de paal na een kwartier. Gelukkig waren er ook positieve dingen zoals een goede reactie van onze keeper. De verdediging moest echter over het algemeen zijn meerdere erkennen in de aanvallen van Binnenmaas. Het kon nauwelijks uitblijven dat de achterstand verder zou oplopen. Een vloeiende aanval  werd afgerond door de Graaf zie de bal keurig indraaide, zodat de rust inging met een stand van 0-2.

Na de rust enige tijd een wat feller Charlois, maar helaas gaf dit slechts een resultaat van een schot op de lat. Het herstel was van korte duur, omdat Binnenmaas het heft weer in handen nam. Het spel ging wat gelijker op, maar de kansen waren voor Binnenmaas met als gevolg dat weer een uitgespeelde aanval werd afgerond door Mathilda. Nog geen minuut later gloorde er weer hoop omdat Joey Heinsbroek 1-3 scoorde. Een ongelukkig moment tijdens een wissel deed de hoop weer in rook vervliegen, want de 1-4 stond op het scorebord. Tegen het einde van de wedstrijd nog een frommelgoal van Nayron, maar het kan ook een andere speler zijn geweest, gaf de stand een beter aanzien. Binnenmaas had andere gedachten en scoorde nogmaals door matig verdedigen, zodat de eindstand werd bepaald op 2-5, waarop helaas voor Charlois niets op viel af te dingen.