Sv Warmunda vr. 1 (zo) – Sv Charlois Vr. 1 (zo) : 4-2 (3-0)

Zondag 22-04-2018

Op een mooie zondagmiddag wordt er afgereisd naar de laatste verre uitwedstrijd van het seizoen.
Eindbestemming ; Warmond.

Terwijl de helft van Charlois nog bezig is met zonnebrandcrème smeren en klagen over de hitte, blijkt Warmunda al 15 minuten aan het spelen te zijn en staat er al 2-0 op het bord. De gretige, snelle linksbuiten van Warmunda maakt slim gebruik van een verkeerde inspeelbal en weet ‘m panklaar op de voet van de ingelopen spits te leggen ; 1-0. Snel erna valt een lange bal over de verdediging van Charlois en wordt op fraaie wijze in het doel gelobt ; 2-0.

Het eenmaal wakker geschudde Charlois probeert de organisatie beter neer te zetten maar heeft vrij veel moeite met de goed combinerende tegenstander.
Echte aanvallen kunnen er niet gecreëerd worden.
Als vlak voor rust ook nog de 3-0 valt lijkt het een vervelende middag te gaan worden voor Charlois.

Maar niets is minder waar.

Na een pak rammel in de rust schiet Charlois uit de startblokken en weet het direct na de aftrap de 3-1 te maken. De voormalig keeper (tegenwoordig linkshalf) van Charlois weet beheerst de rechterhoek te vinden. Als dan 30 seconden erna ook nog de 3-2 valt begint Warmunda toch enigszins knikkende knietjes te krijgen.
TB krult vanaf de linkerflank de bal in de hoek.

Helaas weet Charlois het gemiddelde van een goal per minuut niet vast te houden en houdt de stand lange tijd aan.

Het is uiteindelijk Warmunda die de laatste klap uitdeelt. Een mooie soloactie wordt knap afgerond ; 4-2.

Een 1e helft om snel te vergeten, een 2e helft om in gedachten te houden.

De komende 2 weken kan de selectie van Charlois de cursus kantklossen weer oppakken en zullen er geen competitiewedstrijden gespeeld worden.

Zondag 11-05 zal de competitie weer hervat worden en wordt er thuis geknald tegen SEP vr. 2.

Competitie : 11-05-2018, 11.00u (!!) Sv Charlois Vr.1 (zo) – SEP vr.2 (zo)