Kerstklaverjassen 2017

Zaterdag 23 december 2017 was er weer het jaarlijkse traditionele Kerstklaverjassen.

Met een bezetting van zes tafels een ietwat matige opkomst. De zevende tafel wilde liever aan de bar blijven! Ook waren er een aantal niet-opkomers wat dan altijd weer improviseren is. Jammer! Na afloop – na de loterij met ook weer schitterende prijzen – kreeg een ieder een mooie rollade of zelfs iets meer mee naar huis. Of je laatste werd of niet. Jan van Leeuwen werd de winnaar van deze editie. Als laatste eindigde ‘Meeuwenplaatter’ Ton van Bree. Na het kaarten werd er nog ‘lekker nagekaart’ met heerlijke muziek op de achtergrond.

Dank ook aan de sponsors; Club van 50, De Vrienden van sv Charlois, Bestuur sv Charlois Kreko, Miko koffie en N.N. Ook de vele vrijwilligers, die op zijn of haar manier heeft meegeholpen aan deze dag.

Han Steenbeek