Uitnodiging benefietavond ‘Het Huis, jouw thuis’

Beste (oud)gasten van het Huis,

Wij zijn Acara Agency en vanuit onze studie Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam hebben wij de opdracht gekregen om een evenement te organiseren. En wij zijn er bijzonder trots op dat wij u in dat kader kunnen uitnodigen voor een benefietavond voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

De benefietavond wordt gehouden op donderdag 11 januari 2018, 19:30 uur te SV Charlois in Rotterdam. Gedurende de avond zullen wij u een afwisselend programma presenteren. Hierbij zijn verschillende gastsprekers en artiesten belangeloos aanwezig om er samen met u een mooie en inspirerende avond van te maken.

Het doel van deze avond is, naast het bieden van een geweldige herinnering, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een nog warmer interieur in de kamers van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Een interieur dat de gasten een gevoel van ‘thuiskomen’ geeft.

Wij hopen dat uw interesse is gewekt en dat u samen met ons de avond tot een succes wilt maken. Kaarten à € 25 excl. administratie-kosten kunt u bestellen via de volgende link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-het-huis-jouw-thuis-41205403471

De opbrengsten van de avond gaan 100% naar het Huis.

Graag tot ziens op 11 januari 2018.

Hartelijke groet,

Acara Agency

Blijf op de hoogte van dit evenement, hot news en muzikale omlijsting en volg ons ook op Facebook via Acara Agency.