ONDER DE LOUPE 13

d.d. 24 februari 2018.
In deze ONDER DE LOUPE een terugblik van de wedstrijden van vorige week en de gespeelde wedstrijden welk vandaag zijn gespeeld, dus eigenlijk een MIX van wedstrijden van vandaag en vorige week.
Vorige week was een prima voetbaldag – veel wedstrijden werden gewonnen en het spelplezier bij ons kader en spelers was duidelijk waarneembaar — zo ook vandaag met een klein aantal wedstrijden
Ons sv Charlois JO9/1 team barst van de voetbalkwaliteit en liet vorige week Barendrecht JO9/1 eigenlijk alle hoeken van het veld zien met geweldig combinatie voetbal — de ontwikkeling van deze spelersgroep is wekelijks zichtbaar beter — een compliment aan de trainers van dit team is dan ook zeker op zijn plaats !
Het veld ernaast speelde de JO9/2 tegen NSVV JO9/1 en ook hier een prima overwinning met 4 : 3 en de absolute matchwinnaar was Alexander die alle 4 de doelpunten voor zijn rekening nam !
Vanochtend speelde de JO9/5 de vriendschappelijk wedstrijd tegen Smitshoek en al werd er verloren met 3 : 5 – de spelertjes hadden ( ondanks de kou ) erg veel inzet en dan hoort verlies bij de sport – dus volgende week beter – succes !
Onze JO11/1 speelde vorige week in een erg spannende wedstrijd met een 2 : 2 gelijkspel tegen ARC JO11/1 en ook vandaag in de thuiswedstrijd tegen Mainze JO11/1 en weer erg goed voetbal met wederom een 2 : 2 eindstand waar beide teams vrede mee kunnen hebben!
Vandaag speelde ons sv Charlois JO11.3 van de trainers – Nick – Rafael en Debbie tegen De Jonge Spartaan JO11/2 en de overwinning van 7 : 2 was DIK verdiend – de spelertjes en begeleiding waren super blij en het doet mij goed zoveel spelvreugde te zien!
Ons JO11/5 team van trainers Dennis speelde tegen NSVV en won met 7 : 3 in een leuke wedstrijd met veel strijd – een felicitatie naar de spelers en begeleiding.
De wedstrijd vorige week van ons sv Charlois JO13/1 tegen sv IJsselmonde werd overtuigend gewonnen met 6 : 3 en ook hier erg leuk voetbal met prachtige doelpunten – een felicitatie naar trainers en spelers is ook hier op zijn plaats !
Vandaag speelde ons sv Charlois JO13/7 van trainer Jean Paul en Dennis tegen BZC/Zuiderpark JO13/2 – na een ruststand van 1 : 1 werd de einduitslag 3 : 4 — jammer want er had zeker meer ingezeten voor de JO13/7 – volgende week herstellen en succes !
De sv Charlois JO15/ 2 en de JO15/3 wonnen vorige week beide hun thuiswedstrijden – goed voetbal van beide teams en mooie doelpunten — ook hier zichtbaar spelplezier !
De JO15/2 was in de winterstop al in een hogere klasse ingedeeld en gaan op de goede ingeslagen weg prima door – de overwinning van 3 : 1 tegen Spartaan 20 was zonder meer terecht en trainer Ersin en zijn manschappen vanaf deze plaats – DOORGAAN !
De JO15/3 speelde tegen Spijkenisse JO15/4 en de overwinning van 4 : 2 was zonder meer verdiend – ook hier worden “ stappen “ gemaakt en dus een compliment aan de begeleiding en spelers !
Vandaag waren beide teams vrij dus volgde week succes toegewenst .
Onze JO17/1 speelde vorige week een bekerwedstrijd tegen Feyenoord JO15/1 ( uitkomend in de 1e divisie ) en verloor met 2 : 5 – de eerste helft waren er volop kansen voor sv Charlois maar de scherpte in de eindfase was er dit keer niet ……….toch …………… van zo’n wedstrijd kunnen wij weer leren – alles gaat even iets sneller als bij onze tegenstander en het rendement in de eindfase ( het scoren ) was er dus bij Feyenoord wel – absoluut geen schande als je van zo’n tegenstander verliest dus succes in het vervolg van de competitie!
Op veld 4 speelde de JO17/2 tegen Excelsior R.dam JO17/2 en verloor volkomen onterecht – ook hier volop kansen creëren maar niet de bekroning door de kansen af te maken waar Excelsior dit wel deed – dus het verlies van 0 : 3 was eigenlijk niet nodig — de komende week trainen op afwerken!

Komende week wordt er enorm veel koud vriesweer verwacht — dit gekoppeld aan een krachtige wind zal de kou nog meer toe laten nemen en ik ga nauwlettend in de gaten houden of de trainingen doorgang kunnen vinden – houdt u daarom ook onze Web Site goed in de gaten, waar wij eventuele afkeuringen op zullen vermelden.
Wij als vereniging zijn verantwoordelijk voor het “ wel en wee “ van onze spelers dus nemen geen onnodig risico .

ALS LAATSTE HET VOLGENDE BERICHT IN DEZE ONDER DE LOUPE;
Ik wil u mededelen dat ons 3e PANNENKOEKEN-toernooi gaat plaatsvinden op woensdag 18 april. – het toernooi zal plaats vinden van 15.00 tot 17.00 uur waarna de kinderen onbeperkt PANNENKOEKEN kunnen eten – waarschijnlijk zal de middag dan rond 18.00 uur afgesloten gaan worden !
Zoals vele weten is dit altijd een happening waar de kinderen absoluut naar uitkijken – dit keer houden wij het toernooi voor de Mini’s – F pupillen en E pupillen — u kunt zich inschrijven in de commissie kamer – tot en met 28 maart — daarna zetten we de inschrijvingen stop — ZORG DUS DAT U OPTIJD BENT OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN !
Ik wens onze teams volgende week weer veel succes met hun wedstrijden!
Frans van Helden