sv Charlois pakt hoofdprijs VriendenLoterij!

Sinds jaar en dag steunt de VriendenLoterij goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Zodoende sloot sv Charlois een mooie samenwerking af met de VriendenLoterij en werd er eind januari gestart met een mooie actie.

Er werd een enthousiast belteam samengesteld en hiermee werden loten van € 13,50 per trekking verkocht. De helft van deze opbrengst komt de club toe wat een mooi extra bedrag oplevert, zeker als leden langere tijd meespelen. Met concurrentie van tientallen andere clubs werd er gestreden voor de winst in de Belmaanden actie. De top 5 was namelijk verzekerd van een gegarandeerd geldbedrag naar ratio.

sv Charlois kon rekenen op de trouwe steun van zowel leden als niet-leden, maar bekende van de club. Na eerst op de hoogte gesteld te worden van het feit dat we ons in de top 5 begaven, kwam afgelopen zaterdag het hoge woord eruit: sv Charlois wint € 5.000 als beste van de maand januari!

De eerste trekking waarin wij als club meespelen is a.s. vrijdag 9 maart. Wij wensen een ieder die meespeelt heel veel succes!