Geslaagde Benefietavond Ronald McDonald Huis

Gisteravond stond de benefietavond voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam voor de deur en wat voor avond is het geworden! Met Acara Agency als organiserende partij en sv Charlois als faciliterende partij werden de handen ineen geslagen en was dit de opmaak voor een unieke avond.

Na opening van Natasja Jongenotter, manager van het Huis, was het de beurt aan Melissa. Deze 11-jarige kanjer gaf haar spreekbeurt over het Huis ten overstaande van een goedgevulde kantine. Zij vertelde o.a. over het ontstaan van het Huis en waar het Ronald McDonald Huis voor staat. Tevens is zij met haar 11 jaar de jongste ambassadrice en wat voor een!
Hierna was het de beurt aan Daniel Stosic. Daniel werd jarenlang gepest, maar liet zich niet klein krijgen. Hij danste bij Holland’s Got Talent alle sterren van de hemel en verdiende daarmee een Golden Ticket. Het beste antwoord dat je kunt geven! Ook bij sv Charlois liet hij zien wie de baas was met zijn verbluffende dans skills.

Vervolgens maakte Matthijs Lourens zijn opwachting en nam iedereen mee in zijn indrukwekkende verhaal. Dit verhaal is verwoord in het boek ‘Myla, een verhaal over hoop, geloof en liefde’ en kon diezelfde avond gekocht worden, waarbij de helft van de opbrengst gedoneerd werd aan het Huis en de andere helft Stichting ACD ten goede komt. Voor € 12,50 kunt u uw exemplaar bestellen op www.stichtingacd.nl.
Namens sv Charlois nam Raymond Hoornweg het woord en vertelde hoe de sponsorcommissie bij dit goede doel terecht was gekomen, waar wij als club voor staan en waarom wij graag meewerken aan zulke initiatieven.

Ook Heleen de Mooij deelde haar verhaal met alle aanwezigen en liet iedereen inzien hoe betrekkelijk het soms allemaal kan zijn, hoeveel angst je kunt hebben en waar je de hoop en kracht uithaalt in zulke tijden.

Tussen de diverse gastsprekers door waren daar Marcel Verbakel die de avond begeleidde en Kimberly Maasdamme, die met haar prachtige stem liet horen waarom ze terecht door is naar de knock-outs van The Voice of Holland. Vanavond te zien om 20:30 uur op RTL 4. Wij duimen voor haar!

Tot slot en bedankje naar iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt, evenals onze leden die hierdoor even geen gebruik konden maken van de kantine.Verder kunnen wij mededelen dat het bedrag ten gunste van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam is opgelopen naar € 1.500,00. Een prachtig bedrag voor een heel goed doel!