Rene Breve vertrekt, Joop Warner naar Charlois (zo)

Trainer Rene Brevé zal aan het eind van dit seizoen sv Charlois (zo) verlaten. Drukke werkomstandigheden is hier debet aan. Brevé vindt dit bijzonder jammer, daar hij zich juist op zijn gemak voelde met zijn huidige trainersstaf en ook de vereniging op zichzelf beviel hem bijzonder goed.

Het komend seizoen heeft de club een waardig opvolger kunnen vinden. Joop Warner zal de taak van coach op zich nemen. De ex-prof en oud-trainer van o.a. DRL, Rijsoord en Papendrecht gaat dit avontuur met trots tegemoet, mede door het aanblijven van huidig assistent-trainer Aad Broekhuizen. Warner heeft al een aantal jaren met Broekhuizen samengewerkt en verheugt zich dan ook weer enorm op deze samenwerking.

Het bestuur is verder bijzonder verheugd, dat komend seizoen teammanager Henk Apperloo, verzorger Ed van Baarlen, keeperstrainer Raymond Hoornweg en assistent-scheidsrechter Koos Nowee bij het eerste elftal hun taken blijven vervolgen.

Ook verheugend nieuws is dat huidig trainer van het tweede elftal John van Herwijnen de leiding op zich blijft nemen. Teammanager John de Jong en materiaalman en assistent- scheidsrechter René Moeliker blijven ook trouw aan het tweede elftal.